zondag 9 mei 2010

Innisfail (18.000 inwoners, de stad 9000) ligt 88 kilometer ten zuiden van Cairns en 260 kilometer ten noorden van Townsville

Het gebied is goed onderhouden weg, spoor, lucht en zee. Alle grote busbedrijven bieden een dagelijkse verbindingen ten noorden en zuiden.
Innisfail is op de Bruce Highway en de Palmerston Highway verbindt het met het westen met Atherton Tablelands (en verder naar de Golf Savannah).

Map van Innesfail:
http://shop.oz-e.com.au/innisfail/Innisfail-map.pdf
Het direct toegang tot meer dan 101.000 vierkante kilometer van zeer productieve grond - granen, tabak, aardappelen, mango's, avocado en zuivelproducten worden geproduceerd. Kleinere producties van meloenen, koffie, tonen de diversiteit van de producten beschikbaar.
Onze internationale diep water haven Mourilyan Harbour is geschikt voor vracht-en vrachtschepen en wordt gebruikt voor een behandeling van suiker-faciliteit, met schepen tot een diepgang van 8 meter te kunnen voeren.

De regio, vestigde zich eerst meer dan 110 jaar geleden ontwikkeld als een suikercultuur en houtproducerende gebied.Suiker is nog steeds de economische basis, met totale ontvangsten suiker met een bruto waarde van meer dan 87.000.000 dollar, en de totale ontvangsten suikerriet gewaardeerd op 55.000.000 dollar.

Er zijn ongeveer 180 papaya telers met een oppervlakte van ongeveer 500 hectare. Innisfail papaya telers zijn verhuisd naar normen de kwaliteit worden gehandhaafd voor de fruitteelt worden verkocht onder de Innisfail Natuurlijk Gerijpte 'rode sticker. heeft een kwaliteitsstandaard ontwikkeld muur grafiek die toont de vruchten van de minimumnorm te worden geëtiketteerd met de sticker.

















De meerderheid van de bananenplantages in de regio kan casuaris Coast gewassen te telen een breed scala van tuinbouwproducten. Het overvloedige water en warm weer nodig zijn voor fruit zoals papaja, passievrucht, Lychee en Rambutan ten produceren hoogwaardige groenten te halen die regelmatig boven de gemiddelde prijzen de markt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten